با خواندن این مطلب دیگر کیبورد بلوتوث خریداری نمی کنید! (قسمت سوم)

ساخت وبلاگ
' ); w.anetworkParams[ ad.id ] = ad; d.write( '

دو پست را پشت سر گذاشتیم و حالا در قسمت سوم و نهایی این پست می خواهیم این مطلب را به پایان ببریم؛ پس همراه ما باشید.

با خواندن این مطلب دیگر کیبورد بلوتوث خریداری نمی کنید! (قسمت سوم)

کیبورد

  1. ۵-مسائل جفت شدن بلوتوث

    این بزرگترین مشکل بلوتوث است؛ یک بررسی سریع از مشتریان نشان می دهد که شکایت های بی شماری در مورد مسائل مربوط به سازگاری وجود دارد.

به عنوان مثال، آخرین نسخه ی اوبونتو و ویندوز ۷ از بلوتوث ۴٫۰ پشتیبانی نمی کنند. علاوه بر این ها نسخه ی اندروید که قدیمی تر از ورژن آبنبات پاستیلی ۴٫۳ است هم از فرمت مصرف انرژی کم بلوتوث پشتیبانی نمی کنند. به طور کلی، مشکلات مربوط به سازگاری بلوتوث می تواند مزیت اصلی استفاده از صفحه کلیدهای سیمی در وهله ی اول باشد.

اگر کمی خوشانش باشیم در آینده ی نزدیک صفحه کلیدهای مجهز به وای فای را هم مشاهده می کنیم. وای فای مستقیم مزیت های بیشماری نسبت به بلوتوث دارد که هرچند به یک کارت بی سیم سازگار با وای فای نیاز دارد، اما به دلیل اینکه با بیشتر دستگاه های اندرویدی سازگار است می تواند انتخاب خوبی باشد. تنها مشکلی که وجود دارد این است که صفحه کلید وای فای مستقیم با کیفیت خوب به سختی پیدا می شود.

  1. ۶-باتری تا ابد دوام نخواهد آورد!

در واقع، باتری یک کیبورد بلوتوث هم ممکن نیست بتواند چند سال بدون هیچ مشکلی کار کند. باتری های لیتیوم یونی در طول این سال ها بارها شکست خورده اند.

چرخه ی تخلیه ی شارژ باتری های لیتیوم یونی بعد از مدتی به دلیل از دست دادن انسجام موارد شیمیایی موجود در باتری سرعت می گیرد.

علاوه بر اینها، یک باتری لیتیوم یونی به ندرت می تواند در مدت زمان طولانی شارژ نگه دارد و بسیاری از آنها هم قابل تعویض توسط کاربران نیستند. اگر این باتری ها خراب شوند، مجبورید که کل صفحه کلید را دور بیندازید مگر اینکه دارای مهارت های لحیم کاری باشید. کیبوردهای بلوتوث با باتری های قابل تعویض وجود دارند اما به سختی یافت می شوند و چندان هم معمول نیستند.

در این میان یک استثنا وجود دارد و آن Logitech K480 است :

لاجیتک

این دستگاه فوق العاده از لاجیتک می تواند بر روی هر دستگاهی که شما مایل باشید سوار شود. با استفاده از این صفحه کلید می توانید با تمام دستگاه هایی که فکرش را بکنید اعم از ویندوز، مک، سیستم عامل کروم، اندروید، اپل، آیفون، اپل تیوی ۲ و ۳، یا هر دستگاهی مانند تلفن های هوشمند که دارای بلوتوث هستند کار کنید.

این کیبورد با قیمت ۳۰ دلار در آمازون عرضه می شود.

آیا باید یک کیبورد بلوتوث خریداری کنید؟

تا اینجای کار به این نتیجه رسیدیم که هیچ صفحه کلید بلوتوث کاملی در بازار وجود ندارد و هر کدام آنها دارای مشکلاتی هستند.

نکته ی جالب در این بین این است که شرکتی به تازگی مشغول ساخت سوئیچ های صفحه کلید میکرومکانیکی شده است. شرکت TTC سوئیچ هایی با ارتفاع ۷٫۱ میلی متر تولید می کند که برای کیبوردهای قبل هم مناسب اند. امیدواریم که لاجیتک نیز بتواند در محصولاتش از این سوئیچ ها استفاده کند.

نظر شما در این مورد چیست آیا هنوز به خرید صفحه کلیدهای بلوتوثی علاقه دارید؟

بروز ترین اخبار دنیای تکنولوژی را در کانال رسمی برسام دنبال کنید.

منبع : MakeUseOf

فناوری اطلاعات برسام...
ما را در سایت فناوری اطلاعات برسام دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار barsam بازدید : 191 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 18:44